G C S

Ofta avskedar vi långvariga händelser och bevarar dem i en drömstatus. Det visar sig att det finns uppgifter, men det finns något orealistiskt … en bekant historia? Men från en dröm kan du alltid skapa ett projekt som snart kommer att genomföras. Hur? I övningen av Qigun finns det en speciell övning för detta!

I den taoistiska traditionen antas det att det är på vår syn på situationen som vår avsikt kommer att förverkligas eller kommer att förbli en dröm.

Framtiden är närmare!

Våra ögonbollar kan röra sig inte bara rätt och höger, utan också fram och tillbaka (men med en mycket liten amplitud). När vi tittar på det fysiska objektet som vi inte gillar, rör sig ögongloben bokstavligen tillbaka – inuti ögatöppningen (ögonöppning). Och vice versa: Om du tittar på objektet som intresserar oss, ögat som om "rullas ut" framåt.

På samma sätt fungerar detta med imaginära föremål: vi tittar på händelser där vi inte tror, ​​som från djupet, men vid belysningen, motiverande, med stora ögon öppna.

Och eftersom det finns en relation mellan den fysiska handlingen och det psykologiska tillståndet, kan vi ta till denna åtgärd, kan vi orsaka önskad humör. Detta kommer att användas!

Vad som förhindrar drömmen att bli verklighet?

Märkte att människor i en viss ålder kan vara svåra https://anahatamon.com/for-perfekt-for-aktenskap-varfor-framgngsrika/ att optimistiska på världen? Det är svårt att planera något, vill, drömma. Detta är en obehaglig konsekvens av ett av tecken på åldrande av kroppen – stängningen av öppningen.

Aperturer är hål: till exempel de övre och nedre öppningarna i bäckenbenen, och naturligtvis ögonuttagen. Med tiden ackumulerar muskel- och ligamentösa strukturer kring öppningar spänningar. Till exempel blir bäcken mer statisk, höftled – mindre mobil.

Samma sak händer med ögonöppningar: ju djupare ögon äpplet är, desto mer "tyngre".

Olika kroppsliga metoder fungerar perfekt med "frisläppandet" av bländaren, till exempel ett komplex av kinesiska fritidspraxis av Qigong – Sing Shen Juang. Komplexet tillhör den medicinska qigun och "rätar" bokstavligen i kroppen.

Öva "titta in i framtiden"

Spendera ett enkelt test: Tänk på den kommande obehagliga verksamheten och översätta din uppmärksamhet till ögongloben och oculomotoriska muskler. Vad känner du? Ögat är som om han gömmer sig, han vill inte titta på det, – markera denna känsla.

Tänk nu på något önskat. Vad händer med ögat nu? Känn ögonen öppna. Och hålla ögonen vidöppna, returnera den första "oönskade" bilden: hur mycket du lyckas hålla en öppen titt på den?

Om det visar sig hur din inställning till implementeringen av "oönskade" aktivitetsförändringar förändras? Jag kan hävda att du började känna att det inte är så svårt att hantera uppgiften!

Vill veta hur öppna dina ögon kan vara och hur optimistisk – en titt in i framtiden? Jag erbjuder dig osteopatisk teknik för detta.

1. Skriv på ett stort ark med pappers önskan, stå på det och titta framför dig. Hur ser du fram emot nu? Hur möjligt drömmen verkar? Utvärdera ögonen.

2. Handla tre punkter med fingertopparna: I botten av ögonbrynet, mitt i ögonbrynet, på ögonbrynets kant. Tryck i följd till varje punkt för sex konton.

3. Gör ett andra tillvägagångssätt till samma punkter, först nu vid varje stopp vid sex konton och öppnar samtidigt munnen och drar tuggmusklerna.

4. Lägg fingrarna i ögonens inre hörn och gör 10 mjuka pressande rörelser.

5. Fixa tyget med hela tygets plan vid ögatens yttre kanter (vi lägger fingrarna vertikalt) och gör en sträcka av ögonmusklerna och ser till vänster och höger sex gånger.

6. Föreställ dig nu att det finns en luftkudde bakom ögat, som långsamt är uppblåst, "skjuter" ögonen framåt.

Fysisk avslöjande av ögonöppning kommer att ge hjärnan ett kommando för att bilda en mer optimistisk bild av världen. Och du kan kontrollera detta: stå igen på ett pappersark och se fram emot. Hur trevligt och enkelt att "titta" in i framtiden nu? Hur närmare bilden av det önskade?

No Comments

Leave a Comment